Construcció d‘un nou espai polític a Catalunya

El pròxim diumenge 29 de gener es farà el primer gran acte públic d’“Un País en Comú”. És l’acte que dóna el tret de sortida a la construcció d‘un nou espai polític a Catalunya, un camí que acabarà portant la veu de la ciutadania a les institucions catalanes.

Tal com vam fer a les municipals del 2015 i a les eleccions generals de l’any passat, comencem un nou camí a les institucions de Catalunya per acabar amb l’hegemonia de les polítiques convergents que imperen al nostre país.

Ho vam aconseguir junts i juntes, per això és molt important el teu suport, perquè necessitem que la veu de totes nosaltres sigui replicada al carrer i a les xarxes.

Vine el diumenge 29 de gener a les 11 h a Cotxeres de Sants. Farem un acte entretingut, amb música, activitats per a infants i adults i on s’explicaran els posicionaments polítics bàsics d’un procés participatiu que durarà fins a l’abril, amb xerrades per tot el territori i també tindrà una plataforma online, on tothom podrà dir-hi la seva per decidir quines seran les bases del nou subjecte polític català.

Esdeveniment de facebook

Ajuda a difondre la convocatòria