Tornem al carrer: #niCETAniTTIP

BARCELONA: CADENA HUMANA
Aquesta tardor tornem als carrers!
15 octubre 2016, a les 17 h.
CETA_cadenaHumana
 “La campanya Catalunya No al TTIP convoca a la formació d’una cadena humana entre el Consolat de Canadà (Pl. Catalunya) i la Oficina de la UE a Barcelona (Pg. de Gràcia-Provença) el dissabte 15 d’octubre, a les 17 h. La mobilització es clourà amb un acte a la Pl. De Catalunya a les 18 h.

Aquesta mobilització s’emmarca en la crida global a una tardor en resistència davant dels tractats de lliure comerç i per la fi de la impunitat de les multinacionals. Les organitzacions de la societat civil, sindicals, camperoles i polítiques, joves, homes i dones de tot el món exigim la suspensió dels mal anomenats acords de lliure comerç i inversions, com l’acord entre la Unió Europea i Canadà, conegut com CETA, o el ja conegut TTIP, que es negocia amb els EUA.
A Europa i al Canadà, enguany fem especial èmfasi en el CETA, el cavall de Troia del TTIP, que s’ha negociat en secret durant més de cinc anys. Malgrat la creixent oposició pública i de sectors concrets econòmics i socials, com l’agrícola, petites empreses o associacions de jutges, la Comissió Europea pretén concloure aquest any la signatura del CETA gràcies al suport d’altres estats membres, entre ells l’Estat espanyol.