10 de juliol. Rendició de comptes del GM de BComú d’Horta-Guinardó

Dilluns 10 de juliol 18:30 hores, plaça del nen de la Rutlla

Barcelona en Comú vam guanyar les eleccions del 24 de maig de 2015 amb un programa de canvi i d’empoderament ciutadà, que tenia per objectiu tornar a posar les persones al centre de les polítiques defensant un model de societat basat en la cooperació i la solidaritat, respectuós amb el medi ambient i on tothom pugui desenvolupar lliurament el seu projecte de futur en condicions d’equitat.

Ens vam plantejar el canvi en les prioritats i en la forma de govern de la ciutat perquè donés resposta a l’emergència social, plantés cara als interessos especulatius i transformés la política per posar-la al servei de la ciutadania i dels barris de la ciutat desenvolupant una gestió municipal al servei del bé comú.

Hem aconseguit canviar l’agenda de les polítiques públiques municipals per què aquestes puguin donar resposta a les necessitats de la ciutadania. Hem demostrat que podíem gestionar bé la ciutat i que a més podíem fer-ho al servei del bé comú

Impulsar un projecte de canvi és sempre més difícil que apostar per la continuïtat. Per això aquests primers 2 anys estan plens de dificultats i aprenentatges.

Actualment, tenim tres grans reptes de futur:

  1. Lluita contra les desigualtats
  2. Lluita contra l’encariment dels preus del lloguer i les dinàmiques gentrificadores que expulsen el veïnat
  3. Transformació de Barcelona en una ciutat de benestar, sostenible, passejable i saludable.

A l’acte, explicarem aquests reptes i com ens afecten al nostre districte. També passarem la pel·lícula “2 anys desprès. Els barris. La Institució. Les Lluites”.

En resum una rendició de comptes a les places, acompanyada d’un berenar refrescant.