11 de setembre, per un catalanisme popular

11s-stboi

1976-2016: 40 anys de la diada de Sant Boi

El proper 11 de setembre, fa 40 anys de la multitudinària celebració de la Diada que va congregar prop de 100.000 persones de tot arreu a la Plaça Catalunya de Sant Boi de Llobregat. Aquella va ser la primera gran manifestació reivindicativa tolerada des del final de la guerra civil. Els assistents demanaven democràcia al crit unànime de llibertat, amnistia i Estatut d’Autonomia.

Som a tocar d’una nova Diada, un 11 de setembre que arriba en un context d’una forta agressió centralista i autoritària del govern del PP i d’una marxa inexorable contra les llibertats i els drets socials elementals. Des de les institucions i el carrer cal plantar cara a aquesta deriva, mobilitzant-nos pacíficament, com sempre ho hem fet, en defensa del dret a decidir i de les llibertats i drets socials de totes les persones.

Per aquest motiu, organitzarem un acte específic que vol commemorar els 40 anys de l’11 de setembre de 1976 a Sant Boi de Llobregat, d’aquella Diada multitudinària per les llibertats i la democràcia. Però no ens quedem en una commemoració del passat, sinó que aquest any volem tornar a proclamar la defensa del dret dels catalans i catalanes a decidir el nostre futur lliurement, amb dignitat i respecte.
Amb aquest homenatge volem recuperar el millor esperit de les classes populars del nostre país per tal d’articular la base de la nova Catalunya a construir, amb plena sobirania i justícia social.

Us convidem a tots i totes a venir l’11 de setembre a les 12.30 al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat.

Us hi esperem!