365 dies En Comú Celebrem i rendim comptes d’un any transformant Barcelona

Fa un any que la ciutadania de Barcelona va fer possible un govern del canvi. És un bon moment per agafar aire, tornar la vista enrere, rendir comptes, fer autocrítica i, sobretot, celebrar plegats tot el que hem fet al llarg d’aquests 12 mesos de feina intensa i conjunta. Un any més tard podem felicitar-nos perquè estem més a prop de la Barcelona que ens vam atrevir a imaginar, estem fent real una altra ciutat: més justa i democràtica, pels veïns i veïnes i els barris populars, més sostenible i repectuosa amb la vida.

El 28 de maig t’esperem a partir de les 11 del matí al Parc de l’Estació del Nord per compartir, rendir comptes i celebrar-ho plegats. Hi haurà debats, concerts, paella popular, espectacles pels més petits, projeccions i el bar obert durant tot el dia.

365 diesAquest és el programa:

11:00 h Rendició de comptes: espais de debat per compartir fites, reptes i oportunitats amb els 10 regidors

Taules de debat:

  • Economia del bé comú Per una Barcelona més justa, que impulsi formes sostenibles de producció, distribució, consum i mobilitat, que generi ocupació digna i defensi el que és públic i comú. Amb Gerardo Pisarello, tinent d’alcalde de Treball, Economia i Planificació Estratègica; i els regidors Agustí Colom i Eloi Badia.
  • Drets socials Per una Barcelona que garanteixi els drets bàsics i asseguri unes condicions de vida dignes a totes les persones que hi viuen. Amb Laia Ortiz, tinenta d’alcalde de Drets Socials; i les regidores Laura Pérez, Josep Maria Montaner i Gemma Tarafa.
  • Democràcia oberta Per una Barcelona que torni el poder i la capacitat de decisió a la seva gent. Amb Jaume Asens, tinent d’alcalde de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència; i la regidora Gala Pin.
  • Ciutat per a la vida Per una Barcelona més humana, que tingui cura dels habitants i de l’entorn. Amb Janet Sanz, tinenta d’alcalde d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat; i la regidora Mercedes Vidal.

13:00 h  “La ciutat que imaginem i la ciutat que ja estem transformant” Amb Ada Colau per conversar amb l’alcaldessa sobre el model de ciutat i els grans projectes transversals que s’estan donant als barris de Barcelona, així com de les dificultats trobades i dels nous reptes pendents.

14:30 h Paella popular i bar obert tot el día

19:00 “365 Dies En Comú” Acte amb intervencions d’Ada Colau, Xavi Domènech, projeccions, i música en viu amb Maria Arnal i altres artistes convidats.

T’hi esperem!