Els nostres consellers treballan pel barri
*Balanç del 1r any de feina dels nostres consellers/es
Area GENT GRAN – Area DISCAPACITAT – Area CULTURA – Area DEPORTE –
Area VARIOS
–Jornada festiva de aniversario proyecto Radars en El Pirineo. Valoracion y homenaje a persones vulnerables , voluntariós y entidades colaboradoras. (18 octubre 2015)
-IV Jornades de persones grands a Can Baró (20 octubre 2015)
-Inauguració De plaça Herta Frankel (23 octubre 2015)
-dia Mundial de Salut Mental. Acompanyant a la Fundació Tres Turons (30 anys treballant per la salut mental comunitària)
-Trofeu Petanca per a discapacitats intel·lectuals en les pistes del Mas Guinardó. Jornada de participació de diversos centres educatius del Districte, lliurament de trofeus i menjar comunitària en les mateixes pistes. Jornada de visualització a la ciutadania, amb llocs de informació d’activitats en els centres. (5 novembre 2015)
-Veins passatge Sant Martin: reunió amb veïns i afectats …. i posterior visita per a seguiment de demanda d’obertura del passatge als veïns.(17novembre 2015)
-Casal Pirineu: propostes i presentació amb AA.VV de campanya Nadal i pessebre. (26 novembre 2015)
–Mostra Teatre: Cloenda al Foment Hortenc i lliurament de diplomes a companyies participants. Valoració de la mostra. (28 novembre 2015)
-2a Jornada col·laborativa Universitat central- Gent Gran (2 desembre 2015)
-Poliesportiu carrer Tenerife: visita i inici de propostes i plantejaments per reordenar-ho, consolidar mur lateral i pista …. i veure la possibilitat de treure aparcament de cotxes i convertir-lo en plaça de Can Baro (3 desembre 2015)
–Celebració Del Dia internacional de Discapacitat. Acte per a tots els centres de Discapacitat al Mas Guinardó (9 desembre 2015)
– Presentació del Decàleg 10 pautes per donar soport a una persona amb discapacitat (jornada de Treball i explicació d’informes i projectes realitzats amb possibilitat de poder aplicar al Districte) (3 desembre 2015)
– Taller escola Sant Camil: inauguració de pessebre vivent i presentació de tallers i voluntaris que col·laboren en el projecte. Visita a centre. (21 desembre 2015)
– Jardins Hiroshima (amb la companya Carol busquem interlocutors i elaboració de projecte alternatiu per evitar la manifesta degradació dels jardins a causa del mal ús provocat per l’increment de gossos fora del pipi-can autoritzat per a tal fi. Reunió amb AA.VV Baix Guinardó , directora de Biblioteca Marce Rodoreda …. (22 febrer 2016)
-Visita a Can Fargas amb equip tècnic, per veure final d’obres. Consulta de necessitat o no d’obrir una Porta lateral per donar accés a escola publica situada al costat. Per sort vam decidir des del Districte el que s’uneixin per mitjà d’una Porta i unes escales …. malgrat l’opinió mostrada contrària per l’arquitecte responsable de la restauració de la futura escola de música (8 marc 2016)
– Homenatge als avis centenaris del Districte. Casal Baix Guinardo. Entrega de placa record i celebració en companyia de famílies (15 marc 2016)
– Projecte de “Fem rimes Fem Graff”. Elaboració de grafits i poemes en Diverses parets del Districte. (5 abril 2016)
– “Envelliment actiu” (reunió amb diverses entitats de Gent Gran per veure i proposar necessitats cara a l’PAM) (6 abril 2016)
-presentació de Treballs i Lliurament Premis “sol solet” -Fundació Sarda, al mas Guinardo.
(15 abril 2016)
–12º edició de Teatre Social (fundació Tres Turons) (15 abril 2016)
– “dia De la Primavera”: menjar i activitats culturals al centre cívic de Montbau. Muntat per l’associació de Gent Gran de Montbau. (21 abril 2016)
– Concurs Literari Sant Jordi organitzat per institut Monturiol de Montbau a nivell de ciutat. Lliurament de premis. (22 abril 2016)
-Ruta literaria-ludica “de Merse a Marce” (23 abril 2016)
– “Pregó dels Infants”. Visita de col·legis del Districte participants i audiència pública amb ells al saló de plens. Recollida de demandes i festa posterior a l’exterior de l’edifici. (26 abril 2016). Posterior seguiment de demandes i visita als seus centres educatius i a un d’ells que no va poder assistir aquest dia (escola Virolai), per recollir-les demandes.
– concert “colors sonors d’horts”. Activitat Muntada conjuntament a l’escola bressol Marina i compartida amb l’escola bressol Montserrat. (28 abril 2016)
– Trobada de Corals de Gent Gran a la Parròquia del Redemptor. (28 abril 2016)
– Escola Virolai: celebració de Jocs Florals escolars (29 abril 2016)
– Roda de premsa i presentació de concurs literari Horta-Guinardó per a joves al bar Delícies amb presència d’escriptors escollits pel jurat. (6 maig 2016)
-Inauguració I posada en marxa de l’ascensor en Joan Cortada mes festa per a veïns. (6 maig 2016)
– Inauguració I presentació de cicle de musica clàssica d’Horta-Guinardó a l’hospital de Sant Pau. (7 maig 2016)
– Preparació de la Mostra de Teatre Horta-Guinardó (XVI edició) Renió amb companyies i elaboració de calendari per anar concretant. (9 maig 2016)
– reunió en col·legi Coves d’en Cimany amb directora, veïns, gerent guàrdia urbana i gerent de Districte, per estudiar i buscar solucions a problemes de mobilitat i entorn de l’escola. (11 maig 2016)
– celebració i lliurament de distintius dels Jocs Florals de’Horta-Guinardó. (18 maig 2016)
– celebració del acte escolar “ja se llegir” en la escola Baloo” (20 maig 2016) – presentació de documental i desfilada de veïns participants a l’acte “Alfombra roja al cel del Carmel” (20 maig 2016)
– celebració del acte escolar “ja se llegir” de la escola Jovellanos en el Distrito (24 maig 2016) i altres diverses al Districte a què va assistir el company Joan Cela.
– Visita al refugi del Mas Guinardó acompanyant a l’institut Goya (24 maig 2016)
-“Gent Gran En Forma”. Activitat intergeneracional muntada al parc Principi de Girona conjuntament amb el istituto Seretari Coloma. (25 maig 2016)
-XII Trobada Coral Gent Gran a la Parròquia Crist Redemptor de Can Baró . (25 maig 2016)
– Escola Estel-Guinardó. Fi de curs i celebració de 25 aniversari de representacions de teatre com a eina pedagògica. (27 maig 2016)
-“ festa del Joc “a la rambla del Carmel, coincidint amb el dia internacional del joc. (28 maig 2016)
-Iª TROBADA RADARS a Can Baró (29 maig 2016)
– Club Hispà Francès: Trofeu de tennis “els mixtes” i entrega de premis. (31 maig 2016)
-Masoveria urbana y cooperativisme de cessió dús, en local de Castillejos. (1 juny 2016)
– preparació de Jornada voluntaris dels Casals de Gent Gran / aula Magna de la Universitat prevista pel 2 de Juny …. finalment anul • lada i posposada per dates inconvenients. S’ajorna a curs següent.
– instituts participants a “la motxilla Bioclimàtica” i explicació de projectes a càrrec dels alumnes (Mas Guinardó) (2 de Juny)
-Pregó de Festa Major de Can Baró (3 de Juny)
– Cloenda de Lliga de Futbol sala “CLUB SOCIALS” en pavelló Vall d’Hebron i lliurament de premis a guanyadors. (4 de Juny)
-Presentació Del concert “els guardians” de Brando i la Coral Font Fargues (11 de Juny)
– fi de curs del casal de gent gran “El Casalet” a la sala del Districte. (14 de Juny)
– Escola especial Montserrat jornada de mostra d’activitats desenvolupades per alumnes a través de manualitats “El macramé una eina didàctica” (16 de Juny)
– Presentació a veïns “in situ” de projecte d’urbanització de la plaça de Font d’en Fargues per part de l’estudi d’arquitectes (16 de Juny)
– Casal de gent gran de Vall de Hebron. Jornada de fi de curs amb activitats al llarg de tot el dia (17 de Juny)
-Reunió amb veïns de carrer penyal-Maurici Vilomara per ultimar neteja de solars en mal estat de conservació (28 de Juny)….. fins finalització!!!
– trobada- sopar amb escola d’educació especial (28 de Juny)
– inauguració curset d’estiu per a persones amb diversos tipus de discapacitat CLUB SAN RAFAEL (29 de Juny)
– Inauguració de STRIPART 2016 (2 de Juliol)
– Casa dels Navarresos. Inici i chupinazo de festes Sant Fermin (6 de Juliol)
-2º Tournament Woment WoRLD WINTER en el club Hispano Francés. Final y entrega trofeus (4 de Septembre)
(continuará)
Els nostres consellers treballan pel barri
*Balanç del 1r any de feina dels nostres consellers/es
Conselleria de Salut
Horta-Guinardó té un dels Consells de Salut més participatius de la ciutat, punt de trobada de les administracions, els equipaments de salut al districte, les associacions i la ciutadania. Aquest Consell té com objectiu el debat i la dinamització de les polítiques de salut al territori i també és espai d’informació i rendició de comptes de les administracions i de demandes de la ciutadania. S’ha reunit, des de l’inici de la nostra acció de govern fins a data d’avui, en quatre ocasions,una d’elles de manera extraordinària per al procés de debat del PAD/PAM.
Junt amb el Consell de Salut, destacar que:
- S’han treballat les propostes per al PAD/PAM.
- S’ha impulsat la creació de les Comissions de Participació Ciutadana del nou CAP Guinardó i del CAP Carmel, que es sumen a les ja existents dels CAP Horta, Sanllehy i Sant Rafel.
- S’ha fet seguiment i traslladat tota la informació sobre el despreniment i les posteriors obres de la façana del CAP Horta.
- S’ha procurat la informació i trobades necessàries del ICS amb la ciutadania i es participa del seguiment per a la millora de l’atenció pediàtrica al CAP Carmel.
- S’han presentat els Informes de Salut de la ciutat i el Pla de Salut Mental.
Dels contactes amb ACCU Catalunya, Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa, hem presentat una Mesura de Govern per a difondre i donar suport a la campanya “No puc esperar”. Properament, es signarà el protocol per a fer-ne la difusió als equipaments del districte, per posteriorment incentivar a altres sectors (Taula de Comerç) a sumar-s’hi.
Atenent a la demanda ciutadana, des del Districte s’està treballant amb l’àrea de Mobilitat, la possibilitat de l’accés del transport públic a l’Hospital Vall Hebron, per a minimitzar, en la mida que ens és possible des de l’administració local, les dificultats de mobilitat fins a les consultes externes situades a la part mitja i alta del recinte hospitalari. També es preveu la creació d’accessos transversals des de Sant Genís i Montbau que permetin un millor pas de les persones i connectin els dos barris.
Conselleria de Prevenció i Seguretat
Existeix un marc de participació amb la ciutadania específic, el Consell de Prevenció i Seguretat i una Taula de seguiment periòdica entre el Districte, GU i CME.
A la Taula es despatxen periòdicament les dades estadístiques, referent entre d’altres a fets delictius, detencions, sinistralitat i accidents. Al Consell es tracten també les qüestions d’ordre públic i convivència dels nostres barris. També es fan Taules de seguiment de la convivència de diferents espais, com la Taula de plaça Bacardí.
A destacar:
- Les actuacions del Servei de Convivència a la plaça de Raimon Casellas i a la plaça Pastrana.
- Els agents cívics al cim del Turó de la Rovira, al Parc dels Tres Turons.
- Les campanyes de convivència i dinamització de l’espai públic, com a la plaça Bacardí.
- La presentació, per Bombers de Barcelona a les AVV dels barris de muntanya, de la campanya d’estiu de prevenció d’incendis.
- El Pla de Prevenció de la Font del Gos, per a l’actuació davant Incendis i pluja torrencial, presentat al local social del barri.
- La instal·lació de tres nous hidrants a la Font del Gos, per la lluita contra el foc.
Conselleria d’Ecologia Urbana
El document sobre actuacions als barris ja recull abastament les d’àmbit urbanístic, però de l’acció del nostre govern destacaria:
- Parc dels Tres Turons
- La Clota Conservació i Reordenació.
- La Ronda de Dalt
- Torre Garcini
- Fase II dels interiors d’illa dels c/ Sidó i c/ Lledoner, a Sant Genís
- Actuacions d’arranjament a Font del Gos
- Mas Ravellat Pla, al Guinardó
- Habitatge dotacional a Av. Vidal i Barraquer, a la Vall d’Hebron
- Fase III d’arranjament a Montbau
- MPGM del Carmel
- Arranjament de la Font d’en Fargues
- Pla de Barris a Teixonera i Sant Genís
a- El planejament del parc dels Tres Turons, aprovat el 2010, va estar en fase letàrgica durant tot el mandat anterior. Hem tornat a posar a l’agenda d’actuacions el que es definia com la fase 0 de tot el projecte, on són necessàries el planejament de les primeres construccions de reallotjament al mateix entorn i la definició de l’avantprojecte del Parc. També hem iniciat els contactes amb les administracions competents per tal d’ordenar la multitud d’antenes de ràdio i telefonia del Cim del turó de la Rovira. S’estan finalitzant les obres d’arranjament dels accessos al mateix cim, per limitar l’accés de vehicles al Parc.
b- S’ha revisat el planejament conegut com la Clota Reordenació per reduir l’alçada d’un edifici projectat de PB+12 a la meitat, arribant a l’acord amb la resta de propietaris que conformen la junta de compensació. Es treballa amb el PMHB per trobar finançament per a un nou edifici d’habitatge de protecció a l’Av. Estatut de Catalunya. El nou parc de la Clota haurà de preveure la conservació d’elements singulars i patrimonials del barri (com l’hort del Marcel·lí). De la Clota Conservació, a demanda veïnal, s’ha presentat un nou projecte d’arranjament de carrers, que estem treballant amb l’AVV aquests dies.
c- El compromís de la ciutat és intervenir, amb cobertures i d’altres actuacions, per pal·liar els efectes negatius que provoca el pas de la Ronda de Dalt pels barris nord. Després del procés participatiu del PAD/PAM es va presentar un nou projecte, evolució de l’anterior que permetia reduir significativament el cost i facilitava l’execució per fases del projectes, incloent zones de cobertura, sense soterrament ni desplaçament dels vials actuals. Aquest nou projecte està dotat de 15M € aquest mandat i encara té l’oposició de les AAVV dels barris nord del districte, però ens permet a data d’avui iniciar els expedients executius d’obres, ajustats a la inversió prevista.
d- D’acord amb el nostre compromís programàtic, hem iniciat l’expropiació per fer de Torre Garcini un equipament per al barri.
e- Planejada i calendaritzada una nova fase d’arranjament d’interiors d’illa al barri de Sant Genís.
f- Priorització amb els veïns de les actuacions necessàries de clavegueram i espai públic a la Font del Gos. Primeres accions ja realitzades.
g- La intervenció al Mas Ravellat Pla, sobre el planejament ja aprovat, haurà de garantir també la restauració de una edificació no afectada per fibrociment, que havia de ser enderrocada, la definició d’una plaça/espai que permeti diferents usos a la ciutadania i una zona d’horts urbans.
h- Aprovat el planejament per a la futura construcció d’un edifici d’habitatge dotacional (p.e. apartaments tutelats per a gent gran), amb la reserva dels baixos per a equipament, a la parcel·la no construïda situada a l’Av. Vidal i Barraquer, 47.
i- Hem presentat una nova fase d’arranjaments i carrers al barri de Montbau, reprenent els acords arribats amb els veïns i aturats l’anterior mandat.
j- Revisió de la MPGM del Carmel, estudiant en aquest moments si totes les actuacions previstes (més de 25 d’iniciativa pública) són encara adequades i/o possibles i si cal mantenir les afectacions “sine die”.
k- Inici de les actuacions d’arranjament de la Font d’en Fargues, d’acord amb la demanda veïnal.
l- El Pla de Barris vindrà ser ser el que havia estat la Llei de Barris i que el Govern de CiU a la Generalitat va deixar sense pressupost i sense noves convocatòries. Recuperem amb el Pla de Barris la inversió necessària per al la millora urbana i el desenvolupament social de dos barris que van “quedar a les portes” l’any 2010, Sant Genís i la Teixonera. Disposarem de 15m € per actuacions urbanes i estructurals, pendents de determinar i acordar amb els barris
Els nostres consellers treballan pel barri
*Balanç del 1r any de feina dels nostres consellers/es
TEMES EDUCACIÓ DISTRICTE HORTA GUINARDÓ
- Coneixement dades preinscripció i matrícula curs 2016-2017
- Planificació eleccions Consells Escolars de centre i després de districte.
- Nous coordinadors de zones.
- Projecte pedagògic GEOMETRIA que s´està treballant des de la xarxa 0-18.
- Situació dels edificis de les escoles del districte.
- Escola 21
- Creació d´un mapa metodològic.
- Escola de música Can Fargues.
- Creació Institut a Horta.
- Planificació escoles bressol i espais familiars a tot el districte.
Actuacions al barri del Carmel (a afegir a les que ja estan al document de Temes per barris):
Espai públic:
Espai el Ranxo: s’han fet millores i està pendent d’anar definint usos comunitaris de l’espai)
Plaça Pastrana: a banda de les actuacions ressenaydes, el qmés important és que s’està treballant per consolidar una xarxa veïnal i associativa entorn a la millora de la convivència i de l’ús de l’espai públic a la plaça.
Salut: l’Agència de Salut Pública, juntament amb la comissió sociosanitària del PDC Carmel Amunt, estan finalitzant una diagnosi que ha de servir per orientar accions de millora de les condicions de salut integral de la població del barri.
Alguns projectes culturals i comunitaris singulars:
JazzTast (CCívic Carmel)
Ruta literària De Marsé a Mercè (amb la participació de Bb Juan Marsé, CCívic Carmel i Espai Jove Boca Nord)
El Cel del Carmel (CCívic Carmel)
Dia de la pintura (Espai Jove Boca Nord)
Craft Caramel (Espai Jove Boca Nord)
Carmelimés (grup que organitza activitats gent de més de 50 anys) (BB Juan Marsé) CaminArt (Espai Jove Boca Nord i CCívic Carmel)
Plaçart a la Pl Pastrana (Círculo Artístico Sinatrahem)
Altres esdeveniments de ciutat que s’han celebrat al Carmel:
-Homenatge a Salvador Allende.
-Homenatge a les Brigades Internacionals
Actuacions de l’àmbit Dones (ara Feminismes i LGTBI)
-Programació d’activitats al voltant del 8 de març 2016 (Sopar del Consell de les Dones al Foment Hortenc; Jornades Teixint Xarxes per la Justícia de Gènere a Pl Eivissa i a Jardins d’Hiroshima).
-Programació al voltant del 25 Novembre (acte central: homenatge a les dones víctimes de la violència masclista als jardins de la Biblioteca d’Horta-Can Mariner)
– Jornades Dones Creatives en Xarxa (coincidint amb la celebració del Dia Internacional de Salut de les Dones) A partir d’aquesta jornada, constitució d’un grup motor coordinat desdel Mas Guinardó;, del grup Creatives en Xarxa, que ha desenvolupat també activitats al voltant del Dia Internacional de la Pau, i el qual es desenvolupa autònomament, amb l’impuls de la directora del Mas Guinardó i el suport de l’àrea de Feminismes i LGTBI del Districte; es preten que tingui una perspectiva més social, no nomès cultural o d’espai de relació.
-Projecte Wikidones a Horta-Guinardó: va començar a setembre de 2016, sota l’auspici del Consell de Dones, i aquest mes d’octubre es farà ja la segona trobada per iniciar el procés de treball
-FemRimes FemGraff (BB Mercè Rodoreda i Espai Jove Boca Nord)
-Celebració del Centenari del barri de la Taxonera (2015): es va fer una exposició i la publicació d’un catàleg sota el lema “Dones de la Taxonera, cent anys d’imatges”, a partir de la recopilació d’imatges familiars de dones a l’espai públic d’aquest barri.
-Documental realitzat pel Laboratorio Malaka per encàrreg de l’àrea (sobre dones i sexualitat): fase de filmació acabada, es troba en fase de montatge; es preten presentar per volts del 8 de març del 2017.
Els nostres consellers treballan pel barri
*Balanç del 1r any de feina dels nostres consellers/es
OCUPACIÓ
Creació de la Taula de Foment de l’ocupació laboral
Prova pilot a Horta-Guinardó del projecte de BCN Activa Mentoring +40. Acompanyament de persones de més de 40 anys amb dificultats d’accés al mercat laboral. La valoració dels participants va ser molt positiva. De les 23 persones inscrites, van trobar feina 10.
Altre Punt d’Orientació per a la recerca de feina a Horta-Guinardó a la part nord del districte. Es va desdoblegar el Punt d’Orientació per a la recerca. Ara funciona de dimecres a divendres de 8:30h a 14:30h a l’OAC Horta-Guinardó (Oficina d’atenció al ciutadà ubicada a la seu de Lepant) i també al Centre Cívic La Teixonera dilluns i dimarts de 9:30 a 14:30h. S’està intentant que hi hagi més personal i que es pugui obrir altre punt al territori, també es va proposar un punt mòbil.
En aquests punts estan gestionats per MAGMA Serveis Culturals, que contracta a persones amb dificultats socials.
COMERÇ
Pla de dinamització comercial 2016. Diagnosi del Mercat del Guinardó i el seu entorn. Liderada des de la Direcció de Serveis a les Persones i Territori, amb la contractació d’una empresa i la implicació de dos tècnics comercials de Plans d’Ocupació. Duració: de juliol a desembre de 2016
COOPERACIÓ
Primera edició de la Festa de la cooperació – Trobada i coordinació de la feina en xarxa de les entitats que es dediquen a la cooperació al districte. Suport a la difusió d’aquestes entitats.
Projecte de Servei Comunitari. Es va presentar a les entitats de cooperació de H-G aquest projecte que té com objectiu articular els aprenentatges i servei a la comunitat.
Celebració 10 anys de l’agermanament d’Horta-Guinardó amb Boyeros, Cuba
MEMÒRIA HISTÒRICA
S’ha proposat la creació de la Taula de Memòria Històrica i el Patrimoni d’Horta Guinardó i se l’ha dotat d’un pressupost de 15.000€ pel 2017. Està pendent de convocar.
CULTURA
Concurs literari Lletres Joves H-G
Rutes literàries pel districte
50è Aniversari de la publicació de “Últimes tardes con Teresa”
Fira Frics. Es va celebrar el 14 de maig la primera Fira d’iniciatives tecnològiques i socials al Parc Príncep de Girona, H-G.
DONES
Creació de la Xarxa de Dones Creatives
GUINARDÓ
Torre Garcini. S’ha requalificat la finca com equipament, amb la intenció que l’Ajuntament pugui comprar la finca i rehabilitar l’edifici i jardí que l’envolta.
Inauguració i de l’Escola bressol Guinardó amb gestió directa. Pendent canvi de nom.
Procés participatiu de joves del Guinardó sobre la gestió del Casal de joves del Guinardó, inauguració i acceptació del nom proposats pels joves de Casal de joves Girapells.
Font d’aigua, ordenació de zona d’aparcament de motos i canvi de nom a la intersecció dels carrers Dr. Cadevall i Telègraf per Plaça Dolors Palau.
Obres de millores en els carrers de l’entorn del mercat del Guinardó
Casal d’Entitats Mas Guinardó. Hi ha pendent modificar Pla d’usos, però els canvis podrien afectar les condicions del conveni signat al 2007. També pendent la licitació del bar de l’equipament i limitació o tancament del bar de l’APV.
Ravetllat Pla el problema de l’inquilí d’una nau que no vol anar-se s’està allargant. Quines accions s’estan fent?
Solar de Talleres Muñoz, un grup de veïnes es va proposar per liderar un procés per definir activitas a fer en aquest espai verd, mentre es condiciona per etapes.
Hi ha una demanda conjunta de totes les AMPAS dels instituts públics del barri perquè l’EOI faci cursos als joves tal com ho fan a l’EOI de Sarrià.
Pendent pla de millora de la movilitat al Guinardó. I també la línea 9 (encara que li correspon a la Generalitat, però a nosaltres pressionar)
Preocupació veïnal per oficines de Caixes ocupades.
Pegunta pendent sobre la possibilitat o no de requalificar o canviar el destí dels edificis de protecció oficial. Pregunta: Què passa amb l’edifici que es va construir per a realotgar desnonats per l’obertura del carrer Teodoro Llorente?
Un espai de la plaça de la UA3 del Guinardó es va tancar i es va fer una cessió d’usos per 4 anys a l’escola Guinardó. Aquest procediment és qüestionat per un veí de l’edifici que està justament allí.
BAIX GUINARDÓ
Construcció noves àrees de jocs al Parc Príncep de Girona
Semàfor al carrer Santa Carolina (davant Fundaci´Puigvert)
Vam presentar la construcció del Carril bici a la travessera de Gràcia entre els carrers Marina i i Cartagena, i també en Alcalde de Móstoles. Pendents.
Demandes freqüents:
Pendent arranjament zona del Passatge Lligalbé. Sempre expliquen que hi ha una empresa que es la titular d’uns terrenys que està en concurs d’acreedors, però tb es va prometre que s’avançaria en la seva ordenació urbanística. ?
Soterrament de cablejat al carrer Encarnació entre Alcalde de Móstoles i Sardenya
Arrenjament dels carrers perpendiculars al carrer Padilla (es preveu millorar el carrer Lorrens i Barba)
Projecte de pistes poliesportives entre l’Escola Jovellanos i l’Institut Príncep de Girona.