Omplim la plaça! En comú arribem més lluny

Dia: Dissabte, 17 de desembre
Lloc: Plaça del Diamant <M> Fontana
Hora: 12:00
HT #FemCiutatEnComú

Fa un any i mig que el govern de BComú és a l’Ajuntament. En aquests temps estem treballant de valent per recuperar serveis bàsics, garantir el dret a l’habitatge, lluitar contra l’especulació, reduir desigualtats i tenir una ciutat més saludable. En aquest any i mig han canviat moltes coses, però hem de poder fer més.

acte Colau_17-12-2016Volem compartir amb vosaltres el balanç d’aquests últims mesos, explicar les dificultats i posar en relleu els nous reptes. Per això et convidem a venir el pròxim dissabte 17 de desembre, volem omplir la plaça del Diamant en una trobada amb Ada Colau i part de l’equip de govern. Serà un espai de diàleg entre l’alcaldessa, els regidors i regidores i els veïns i veïnes en què podrem compartir propostes i dubtes. A més, per fer la trobada més festiva gaudirem de la música en directe de Quico Pi de la Serra

Sabem que el nostre programa és ambiciós, aquest primer any de mandat hem demostrat tot i les moltes dificultats que hi ha una nova forma de fer política: més equitativa, més transparent i participativa. Gran part de la ciutadania està empenyent un canvi cap a una ciutat més justa, sap distingir i estar per sobre de batalles partidistes i polèmiques mediàtiques creades sovint per debilitar aquesta força i voluntat de canvi. Per això creiem que és imprescindible concentrar tota la nostra energia i el suport ciutadanà en donar passos ferms endavant, perquè la ciutat ens necessita amb més il·lusió, més units i forts que mai.

Vine a dir-hi la teva i convida-hi tothom
T’esperem, en comú arribarem més lluny!