Feina Feta


Els nostres consellers treballan pel barri

*Balanç del 1r any de feina dels nostres consellers/es

Area GENT GRAN Area DISCAPACITAT Area CULTURA Area DEPORTE – 

Area VARIOS

violiJornada festiva de aniversario proyecto Radars en El Pirineo. Valoracion y homenaje a persones vulnerables , voluntariós y entidades colaboradoras. (18 octubre 2015)

-IV Jornades de persones grands a Can Baró (20 octubre 2015)

-Inauguració De plaça Herta Frankel (23 octubre 2015)

-dia Mundial de Salut Mental. Acompanyant a la Fundació Tres Turons (30 anys treballant per la salut mental comunitària)

-Trofeu Petanca per a discapacitats intel·lectuals en les pistes del Mas Guinardó. Jornada de participació de diversos centres educatius del Districte, lliurament de trofeus i menjar comunitària en les mateixes pistes. Jornada de visualització a la ciutadania, amb llocs de informació d’activitats en els centres. (5 novembre 2015)

-Veins passatge Sant Martin: reunió amb veïns i afectats …. i posterior visita per a seguiment de demanda d’obertura del passatge als veïns.(17novembre 2015)

-Casal Pirineu: propostes i presentació amb AA.VV de campanya Nadal i pessebre. (26 novembre 2015)

Mostra Teatre: Cloenda al Foment Hortenc i lliurament de diplomes a companyies participants. Valoració de la mostra. (28 novembre 2015)

-2a Jornada col·laborativa Universitat central- Gent Gran (2 desembre 2015)

-Poliesportiu carrer Tenerife: visita i inici de propostes i plantejaments per reordenar-ho, consolidar mur lateral i pista …. i veure la possibilitat de treure aparcament de cotxes i convertir-lo en plaça de Can Baro (3 desembre 2015)

Celebració Del Dia internacional de Discapacitat. Acte per a tots els centres de Discapacitat al Mas Guinardó (9 desembre 2015)

Presentació del Decàleg 10 pautes per donar soport a una persona amb discapacitat (jornada de Treball i explicació d’informes i projectes realitzats amb possibilitat de poder aplicar al Districte) (3 desembre 2015)

– Taller escola Sant Camil: inauguració de pessebre vivent i presentació de tallers i voluntaris que col·laboren en el projecte. Visita a centre. (21 desembre 2015)

– Jardins Hiroshima (amb la companya Carol busquem interlocutors i elaboració de projecte alternatiu per evitar la manifesta degradació dels jardins a causa del mal ús provocat per l’increment de gossos fora del pipi-can autoritzat per a tal fi. Reunió amb AA.VV Baix Guinardó , directora de Biblioteca Marce Rodoreda …. (22 febrer 2016)

-Visita a Can Fargas amb equip tècnic, per veure final d’obres. Consulta de necessitat o no d’obrir una Porta lateral per donar accés a escola publica situada al costat. Per sort vam decidir des del Districte el que s’uneixin per mitjà d’una Porta i unes escales …. malgrat l’opinió mostrada contrària per l’arquitecte responsable de la restauració de la futura escola de música (8 marc 2016)

Homenatge als avis centenaris del Districte. Casal Baix Guinardo. Entrega de placa record i celebració en companyia de famílies (15 marc 2016)

Projecte de “Fem rimes Fem Graff”. Elaboració de grafits i poemes en Diverses parets del Districte. (5 abril 2016)

“Envelliment actiu” (reunió amb diverses entitats de Gent Gran per veure i proposar necessitats cara a l’PAM) (6 abril 2016)

-presentació de Treballs i Lliurament Premis “sol solet” -Fundació Sarda, al mas Guinardo.

(15 abril 2016)

12º edició de Teatre Social (fundació Tres Turons) (15 abril 2016)

“dia De la Primavera”: menjar i activitats culturals al centre cívic de Montbau. Muntat per l’associació de Gent Gran de Montbau. (21 abril 2016)

Concurs Literari Sant Jordi organitzat per institut Monturiol de Montbau a nivell de ciutat. Lliurament de premis. (22 abril 2016)

-Ruta literaria-ludica “de Merse a Marce” (23 abril 2016)

– “Pregó dels Infants”. Visita de col·legis del Districte participants i audiència pública amb ells al saló de plens. Recollida de demandes i festa posterior a l’exterior de l’edifici. (26 abril 2016). Posterior seguiment de demandes i visita als seus centres educatius i a un d’ells que no va poder assistir aquest dia (escola Virolai), per recollir-les demandes.

– concert “colors sonors d’horts”. Activitat Muntada conjuntament a l’escola bressol Marina i compartida amb l’escola bressol Montserrat. (28 abril 2016)

Trobada de Corals de Gent Gran a la Parròquia del Redemptor. (28 abril 2016)

Escola Virolai: celebració de Jocs Florals escolars (29 abril 2016)

– Roda de premsa i presentació de concurs literari Horta-Guinardó per a joves al bar Delícies amb presència d’escriptors escollits pel jurat. (6 maig 2016)

-Inauguració I posada en marxa de l’ascensor en Joan Cortada mes festa per a veïns. (6 maig 2016)

Inauguració I presentació de cicle de musica clàssica d’Horta-Guinardó a l’hospital de Sant Pau. (7 maig 2016)

– Preparació de la Mostra de Teatre Horta-Guinardó (XVI edició) Renió amb companyies i elaboració de calendari per anar concretant. (9 maig 2016)

– reunió en col·legi Coves d’en Cimany amb directora, veïns, gerent guàrdia urbana i gerent de Districte, per estudiar i buscar solucions a problemes de mobilitat i entorn de l’escola. (11 maig 2016)

celebració i lliurament de distintius dels Jocs Florals de’Horta-Guinardó. (18 maig 2016)

– celebració del acte escolar “ja se llegir” en la escola Baloo” (20 maig 2016) – presentació de documental i desfilada de veïns participants a l’acte “Alfombra roja al cel del Carmel” (20 maig 2016)

– celebració del acte escolar “ja se llegir” de la escola Jovellanos en el Distrito (24 maig 2016) i altres diverses al Districte a què va assistir el company Joan Cela.

– Visita al refugi del Mas Guinardó acompanyant a l’institut Goya (24 maig 2016)

-“Gent Gran En Forma”. Activitat intergeneracional muntada al parc Principi de Girona conjuntament amb el istituto Seretari Coloma. (25 maig 2016)

-XII Trobada Coral Gent Gran a la Parròquia Crist Redemptor de Can Baró . (25 maig 2016)

– Escola Estel-Guinardó. Fi de curs i celebració de 25 aniversari de representacions de teatre com a eina pedagògica. (27 maig 2016)

-“ festa del Joc “a la rambla del Carmel, coincidint amb el dia internacional del joc. (28 maig 2016)

-Iª TROBADA RADARS a Can Baró (29 maig 2016)

Club Hispà Francès: Trofeu de tennis “els mixtes” i entrega de premis. (31 maig 2016)

-Masoveria urbana y cooperativisme de cessió dús, en local de Castillejos. (1 juny 2016)

preparació de Jornada voluntaris dels Casals de Gent Gran / aula Magna de la Universitat prevista pel 2 de Juny …. finalment anul • lada i posposada per dates inconvenients. S’ajorna a curs següent.

– instituts participants a “la motxilla Bioclimàtica” i explicació de projectes a càrrec dels alumnes (Mas Guinardó) (2 de Juny)

-Pregó de Festa Major de Can Baró (3 de Juny)

Cloenda de Lliga de Futbol sala “CLUB SOCIALS” en pavelló Vall d’Hebron i lliurament de premis a guanyadors. (4 de Juny)

-Presentació Del concert “els guardians” de Brando i la Coral Font Fargues (11 de Juny)

fi de curs del casal de gent gran “El Casalet” a la sala del Districte. (14 de Juny)

Escola especial Montserrat jornada de mostra d’activitats desenvolupades per alumnes a través de manualitats “El macramé una eina didàctica” (16 de Juny)

– Presentació a veïns “in situ” de projecte d’urbanització de la plaça de Font d’en Fargues per part de l’estudi d’arquitectes (16 de Juny)

Casal de gent gran de Vall de Hebron. Jornada de fi de curs amb activitats al llarg de tot el dia (17 de Juny)

-Reunió amb veïns de carrer penyal-Maurici Vilomara per ultimar neteja de solars en mal estat de conservació (28 de Juny)….. fins finalització!!!

trobada- sopar amb escola d’educació especial (28 de Juny)

– inauguració curset d’estiu per a persones amb diversos tipus de discapacitat CLUB SAN RAFAEL (29 de Juny)

– Inauguració de STRIPART 2016 (2 de Juliol)

– Casa dels Navarresos. Inici i chupinazo de festes Sant Fermin (6 de Juliol)

-2º Tournament Woment WoRLD WINTER en el club Hispano Francés. Final y entrega trofeus (4 de Septembre)

(continuará)