Pensem Europa en Comú

  • La nostra ciutat i BComú comença a tenir un paper important i imprescindible en la construcció de la nova Europa que volem.
  • Aprofitarem la visita de Yanis Varoufakis aquesta setmana per debatre sobre aquest tema. Amb les preguntes ‘Com construïm des d’abaix una nova Europa al servei de la ciutadania? Quin paper hi poden jugar Barcelona en Comú i les ciutats rebels? Com pot ajudar el 26-J a crear alternatives pel continent’, farem un Plenari intern pels activistes de BComú i dos actes oberts a tota la ciutadania:
    • Un Pla per Europa. 1 de juny a les 13.00h a la facultat d’Economia de la UB. Es presentarà el llibre-diàleg del mateix nom, amb la presència dels dos autors: Y. Varoufakis i G. Pisarello; i de la diputada d’En Comú Podem Lucía Martín.
    • Plenari ‘Pensem Europa amb Yanis Varoufakis’. Dia: Dimecres 1 de juny.Hora: 18.30h (els activistes han rebut convocatòria de BComú).

Pensem Europa en Comú. Dijous día 2 de juny a les 19.00, a Cotxeres de Sants, amb Gerardo Pisarello, Ada Colau, Xavier Domènech i Yanis Varoufakis

Jvaroufakis

Elements pel debat: pensem Europa en Comú

https://barcelonaencomu.cat/ca/post/pensem-europa-en-comu