calendari

Hola amics i amigues!

Estem en un moment de canvi, un moment d’emergència social, un moment d’exigir més i millor democràcia i de posar en pràctica aquest anhel.
Les primàries que ara engega Barcelona En Comú són excepcionals, perquè no només es podran escollir els candidats a l’alcaldia i els seus equips, sinó també un/a conseller/a per a cada un dels districtes de la ciutat. Aquesta és una reivindicació històrica del moviment veïnal de la ciutat, per tal de tenir una millor representació dels barris a l’Ajuntament i descentralitzar la presa de decisions.
A més a més, en aquestes primàries es podran votar les 40 mesures inicials del programa de govern, després d’un procés de deliberació del programa mitjançant l’eina digital DemocracyOS.
El calendari del procés de primàries és el següent:
  • 28 de febrer: Proclamació de les candidatures.
  • 28 de febrer – 6 de març: Campanya primàries. Durant aquesta setmana es farà un acte a cada districte amb tots els candidats a conseller de districte.
  • 5 de març: Sessió de preguntes en línia de la ciutadania als candidats a conseller de districte.
Us animem a formar part, de la manera que vulgueu (formant candidatures, col·laborant en el procés deliberatiu del programa, etc.) en aquest procés apassionant de participació col·lectiva.
Barcelona en Comú només té sentit si tots i cadascun de nosaltres som protagonistes!

 

 

 

 

Propera reunió del grup Guinardó-CanBaró de Guanyem:

 

Dilluns. 16-02-2015, 19:00  Casal d’Entitats Mas Guinardó

Per contactar amb nosaltres: guanyemguinardocanbaro@gmail.com

Espai en construcció.